سیر سیاه باغچه 2020-10-03
بایگانیهای سیر سیاه دیجی کالاما فروشگاه آنلاین محصولات بیز با تضمین کیفیت و قیمت مناسب
بااینحال، برای بهرهمندی از تمام مزایای آن، انتخاب محصولی باکیفیت و دارای تأییدیههای لازم اهمیت زیادی دارد. سیر سیاه برای مو به دلیل ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی مانند پلیفنولها، فلاونوئیدها و ترکیبات گوگردی، تأثیر قابلتوجهی دارد. این ترکیبات میتوانند با کاهش استرس اکسیداتیو در پوست سر، از آسیب به فولیکولهای مو جلوگیری کرده و موجب افزایش رشد و استحکام مو شوند. علاوه بر این، سیر سیاه باعث بهبود گردش خون در پوست سر شده و اکسیژنرسانی به فولیکولهای مو را افزایش میدهد که در نتیجه، ریزش مو کاهش مییابد و موهایی ضخیمتر و سالمتر خواهید داشت. برای بهرهمندی از سیر سیاه برای لاغری، طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری شامل مصرف روزانه 1 تا 2 حبه به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی است. ترکیب آن با آب ولرم یا اضافه کردن به سالادها و غذاهای کمکالری نیز میتواند جذب مواد مغذی را بهبود بخشد و اثرات چربیسوزی آن را افزایش دهد.
مواد مؤثره موجود در سیر خاصیت شدید ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد و برای ضد عفونی کردن حفره های دهانی استفاده می شود. مواد مؤثره سیر همچنین سبب کاهش چربی و کلسترول سرم خون شده و فشار خون را کاهش می دهد، برای معالجه عفونت روده، تقویت روده ها و تقویت دستگاه گوارش نیز به کار می رود. سیر سیاه را میتوان به راحتی به عنوان یک میانوعده سالم مصرف کرد یا در پخت و پز از آن استفاده کرد. طعم شیرین و ملایم آن، این محصول را به یک افزودنی عالی برای غذاهای مختلف تبدیل کرده است. میتوانید آن را در سالادها، سوپها یا حتی با غذاهای گرم مانند پاستا و برنج ترکیب کنید. برای مثال املت سیر سیاه، پاستا سیر سیاه و پیتزا سیر سیاه از غذاهای خوشمزهای هستند که میتوانید سرو کنید.
سیر سیاه دکتر بیزاین فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی میشود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز میکند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. داروکده، بهعنوان تنها دارنده نماد الکترونیک پنج ستاره در بین داروخانههای سراسر کشور، بستری امن برای خرید سیر سیاه اصل و سایر مکملهای سلامت فراهم کرده است.
بر اساس مطالعات علمی، مصرف منظم سیر سیاه میتواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهابهای مزمن کمک کند. علاوه بر این، تنظیم متابولیسم چربیها از دیگر فواید سیر سیاه محسوب میشود که ممکن است منجر به کاهش سطح کلسترول LDL و افزایش HDL در برخی افراد گردد. ۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد. زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل ۴۰ روز است و بهترین دمای تخمیر ۷۰ درجه سانتی گراد. بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود. کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود.
اگرچه سیر گیاهی چندساله است ولی به صورت گیاهی یک ساله مورد بهره برداری قرار می گیرد. رنگ گلها با توجه به رقم و مکان کاشت متفاوت بوده و به رنگهای سفید، صورتی و یا حتی ارغوانی دیده می شوند. ارتفاع این گیاه با توجه به شرایط اقلیمی محل رویش متفاوت و بین 30 تا 100 سانتی متر (معمولاً 30 تا 50 سانتی متر) می باشد. برگهای این گیاه بلند و نواری شکل به عرض 4 تا 10 میلی متر بوده و سطح آن صاف است. سیر ادویهای است که به عنوان یکی از اولین خوراکیها برای بهبود عملکرد ورزشی مورد استفاده قرار گرفت. به ورزشکاران یونان باستان که در المپیک شرکت میکردند، قبل از مسابقات سیر داده میشد.
سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است. این ماده غذایی خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی دارد و به پیشگیری از بیماریهای مزمن کمک میکند. در حوزه سلامت قلب و عروق، خواص سیر سیاه مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.
رومی ها معتقد بودند مصرف سیر توسط سربازان به آنها شجاعت و جرأت بخشیده و سبب پیروزی آنها در جنگل ها می شود. انگلیسی ها نیز به خروس های جنگی خود سیر می خوراندند تا قدرت تهاجمی آنها افزایش یابد. این گیاه در بین اقوام برخی کشورها مانند چین، مصر، رم و یونان باستان ارزش خاصی داشته است. صنایع غذایی بهانه به کلیه شرکت ها و فروشگاه های بزرگ مواد غذایی نمایندگی فروش با ویژگیهای مناسبی اعطا مینماید.
البته برای تمام این خواص نیاز به تحقیقات علمی است و لازم است به یاد داشتهباشید که سیر ترشی یک درمان برای بیماریهای کبدی نیست و مصرف زیاد آن میتواند بدتر کبد را تحریک کند. سیر سیاه یک نوع سیر تخمیر شدهاست که احتمالا برای خیلی از ما ناشناخته است. در روش سنتی، سیر در محفظههای گرم و مرطوب نگهداری میشود، اما در تولید صنعتی، از دستگاههای مخصوص برای تنظیم دقیق دما، رطوبت و تهویه استفاده میشود. این فرآیند نهتنها موجب افزایش ترکیبات آنتیاکسیدانی میشود، بلکه طعم آن را نیز ملایم و شیرین میکند. در نهایت، سیر حاصل، ماندگاری بالایی پیدا کرده و بدون از دست دادن ارزش غذایی، به یکی از محصولات پرطرفدار در صنایع غذایی و سلامت تبدیل میشود. تعداد برگها، در این گیاهان بیشتر بوده، طویلتر و ضخیمتر شده و رنگ آنها سبز تیره است.
حبهها را از ساقه سیر جدا نکنید و از آب هم برای شستشو کمک نگیرید. پوره سیر سیاه نوعی چاشنی است که میتوانید یک قاشق از آن را به انواع سوپ، خورش، سس یا سسهای مخصوص سالاد اضافه کنید. به طور کلی محصول سیر هنگامی برداشت می شود که اندامهای هوایی گیاه شامل برگها و ساقه ها زرد و سپس خشک شوند. در این مرحله گیاه را به همراه ریشه از زمین خارج کرده و به مدت چند روز در محل مزرعه باقی می گذارند تا مقداری از رطوبت آنها کاسته شود. سپس برگها را از فاصله 2 تا 2.5 سانتی متری بالای سوخ و ریشه را نیز از فاصله 0.5 تا 1 سانتی متیر زیر سوخ جدا می نمایند. این بیماری ها حتی در انبارهای نامناسب هم می توانند مجصوا را آلوده کنند.
هر موقع که میل داشتید می توانید سیر سیاه بخورید (البته به مقدار مجاز). برای اینکه از فواید و مزایای سیر سیاه بهره مند شوید باید آن را به صورت مستمر و روزانه مصرف کنید. اثرات مثبت مصرف سیر سیاه معمولا بعد از یک تا سه ماه ظاهر خواهد شد.
از علائم این بیماری ظهور لکه های کوچک کروی با بیضی شکل به رنگ نارنجی تیره به قطر حداکثر پنج میلی متر روی برگها می باشد. این بیماری در مناطق گرم و مرطوب و عمدتاً در فصل تابستان شایع می شود. تعداد سوخک ها متفاوت و بستگی به نوع سیر و مکان رویش داشته و بین 5 تا 12 عدد است. سیر برای اولین بار در قرن پانزدهم میلادی توسط مهاجران اسپانیایی و پرتغالی به آمریکای شمالی و جنوبی منتقل وکشت گردید. اولین بار شخصی به نام کورتز سیر را از اسپانیا به امریکای شمالی وارد کرد. این گیاه اوایل قرن شانزدهم به انگلستان وارد شد و سپس مهاجران انگلیسی آن را به استرالیا و جزایر مجاور آن منتقل نموده و کشت کردند.
این ویژگیها به دلیل تأثیر سیر سیاه در افزایش تولید هیدروژن سولفید و گشاد شدن عروق است که موجب اکسیژنرسانی بهتر به بافتهای بدن میشود. بهترین زمان برای مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن، صبح ناشتا یا قبل از غذا است. این به بدن شما اجازه میدهد تا مواد مغذی خود را به طور کامل جذب کند و از خواص افزایش متابولیسم سیر سیاه بهره ببرد. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان، آلیسین و سایر ترکیبات است که به تنظیم سطح قند خون، کاهش تجمع چربی و افزایش چربی سوزی کمک میکند.
بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند.
برخی محققین معتقدند انبار کردن سیر در دمای صفر درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 65 درصد برای مدت 28 تا 36 هفته تنها 12.6 درصد از وزن سوخ ها را کاهش می دهد. استفاده از سوخک های سالم و فاقد هرگونه آلودگی نقش مهمی در کنترل زنگ سیر دارد. در صورت گسترش این بیماری باید هر سه هفته یکبار مزرعه را با سموم مناسب مانند مانب و زینب سمپاشی نمود. بعد از برداشت محصول سال قبل، می بایست بقایای گیاهان را از زمین خارج نمود . پس از اضافه کردن کودهای شیمیایی مورد نیاز گیاه، شخم متوسطی زده سپس باید بستر خاک را با توجه به روش کشت (کرتی یا جوی پشته ای) آماده نمود. ۱- سیر سیاه باید از تخمیر سیر تازه و ارگانیک و سالم به دست آمده باشد.
مهمترین مواد و ترکیب های سوخ سیر را ترکیب های گوگرددار با وزن ملکولی کم تشکیل داده و مقدار آنها حدود یک درصد می باشد که سبب ایجاد بوی خاص و تند در سیر می شود. آلئین اسید آمینه سولفوره ای با منشاء غیر پروتئینی است که در سیتوپلاسم سلول و آنزیم آلئیناز در واکوئل سلول سیر وجود دارند. با خرد شدن سیر آنزیم آلئیناز آزاد شده و با اثر بر روی آلئین ترکیب گوگردی آلیسین را بوجود می آورد. سوخ همچنین حاوی نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین و سرشار از عناصری مانند پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم و آهن می باشد. سوخ اندام متورم و زیرزمینی گیاه سیر بوده و در قسمت زیرین دارای ریشه های فرعی و مویی است.
سیر سیاه برای لاغری یکی از مهمترین کاربردهای این فرآورده طبیعی است که در مطالعات علمی مورد توجه قرار گرفته است. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه با افزایش متابولیسم، به چربیسوزی کمک کرده و باعث کاهش اشتها میشوند. همین ویژگیها باعث شده است که سیر سیاه بهعنوان یک مکمل طبیعی در رژیمهای کاهش وزن توصیه شود.
در این شرایط، ترکیبات درون سیر تحت واکنش میلارد قرار میگیرند؛ واکنشی که باعث تغییر رنگ سیر به سیاه، کاهش بوی تند و ایجاد بافتی نرم و ژلهای میشود. این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم. در نتیجه، مکانهای مختلفی برای تهیه سیر سیاه وجود دارد، از خردهفروشیهای آنلاین گرفته تا بازارهای کشاورزان محلی. چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید.
محصولات سیر سیاه که معمولا مدت زیادی در دست فروشنده های واسط در دمای اتاق نگهداری شده اند احتمالا یا سریع تر فاسد می شوند یا مواد نگهدارنده دارند که در مورد مصرف آن ها باید احتیاط کنیم. اگر طعم سیر خام را دوست ندارید، میتوانید از سیر پخته یا سیر ترشی استفاده کنید. اگر شما مشکلات گوارشی دارید، بهتر است که مصرف سیر را به تدریج شروع کنید تا از عوارض احتمالی آن جلوگیری شود. همچنین، سیر ترشی میتواند عملکرد آنزیمهای کبدی را بهبود ببخشد و خطر بیماریهای کبدی مثل کبد چرب را کاهش دهد.
محصول این گیاهان اواخر خرداد ماه آماده برداشت شده و دارای خاصیت انباری مناسب تری می باشند. از این رو توصیه می شود این کودها در اختیار گیاهانی که به تناوب با سیر کشت می شوند قرار گیرد. توصیۀ کودی برای گیاه سیر باید براساس گزارش تجزیه خاک و گیاه صورت گیرد. ترکیب های حاوی گوگرد نقش عمده ای بر رشد، نمو، عملکرد سوخ و بهبود کیفیت مواد مؤثره آن (که بر پایه ترکیب های گوگردی استوار است) دارد.
برای زنان باردار یا شیر پیشنهاد می شود قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. همچنین، اگر به سیر حساسیت دارید، از مصرف این محصول خودداری کنید. امروز، ما نه فقط به عنوان یک تیم، بلکه به عنوان افرادی با ذهن خلاق، آمادهایم تا در این دنیای مدرن، همراه شما باشیم. هر قدمی که برداشتهایم، با اطمینان و شور بوده و هر آنچه که پیش رو داریم، به پشتوانهی اعتماد شما به ما بوده و با هم به سوی آیندهای روشنتر هدایت میشویم. برای مطالعه مقاله چگونگی رشد سیر می توانید از این لینک استفاده کنید.
شرایط انبار برای نگهداری سوخ های سیر باید به گونه ای باشد که یک دوره خواب طولانی را برای آنها فراهم نماید. در ژاپن برای نگهداری طولانی مدت سوخ ها از دمای 1- تا 3- درجه سانتی گراد استفاده می کنند. اگرچه سیر در دامنه وسیعی از درجه حرارت می تواند انبار شود و لیکن در دمای نزدیک به 40 درجه سانتی گراد سبز می شود.
مصرف موقت و گاه و بی گاه هر چند مفید است اما باعث کاهش اثرات مثبت سیر سیاه می شود (منبع). سیرسیاه دکتربیز ،تنها سیرسیاه تایید شده موجود در بازار است و جزو محصولات صادراتی ایران به شمار میرود. این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار فروشگاه اینترنتی نیکوان تامین و آماده پردازش میگردد و توسط پیک در بازه انتخابی ارسال خواهد شد. اگر میخواهید غوزه های بزرگتری به دست بیاورید باید حبه هایی که میکارید به صورت شبکه ای با ابعاد 15 در 30 سانتیمتر، کاشته شوند. 1- اگر خاکتان شل نیست، مقدار زیادی مواد آلی مانند کمپوست یا کود حیوانی کهنه به آن اضافه کنید تا از سفتی در بیاید. سیر سیاه برای جوش صورت بهویژه در قالب عصاره یا ماسکهای موضعی، اثرات بهتری نشان داده است.
سیر سیاه برای یبوست میتواند نقش موثری داشته باشد، زیرا این ماده حاوی پریبیوتیکهای طبیعی است که رشد باکتریهای مفید روده را تقویت کرده و ترکیب میکروبیوتای روده را متعادل میکند. مصرف سیر سیاه موجب افزایش تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه (SCFA) در روده میشود که به افزایش حرکات رودهای و جلوگیری از یبوست کمک میکند. سیر سیاه، نوعی سیر تخمیرشده است که طی فرآیندی کنترلشده در شرایط دمایی بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد طی چند هفته تا چند ماه به دست میآید. در این فرآیند، ترکیبات موجود در سیر تغییر کرده و رنگ آن سیاه میشود، درحالیکه بافتی نرم، ژلهای و طعمی متمایل به شیرین و ملایم پیدا میکند. برخلاف سیر خام، سیر سیاه بوی تند ندارد و از این رو در آشپزی، بهویژه در غذاهای آسیایی، برای ایجاد طعمی خاص استفاده میشود. سیرسیاه علاوه بر ویژگیهای طعمی منحصربهفرد، حاوی ترکیبات مفیدی است که در صنایع غذایی و سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
همچنین، افرادی که از داروهای ضد فشار خون استفاده میکنند، باید در مصرف سیر سیاه احتیاط کنند. زیرا مصرف همزمان آن با این داروها ممکن است باعث افت بیش از حد فشار خون شود و علائمی مانند سرگیجه، ضعف و خستگی ایجاد کند. افرادی که از داروهای ضدانعقاد خون مانند وارفارین، هپارین یا آسپرین استفاده میکنند، باید در مصرف سیر سیاه احتیاط کنند، زیرا ممکن است اثر رقیقکنندگی خون را افزایش داده و خطر خونریزی را بیشتر کند. به علاوه بهتر است، بيماران حداقل 7 روز قبل از جراحي از پیش تعیین شده، مصرف گياه را متوقف نمايند. سیر سیاه با وجود فواید متعدد، ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشد.
تجربه نشان می دهد که سوخک های قسمت بیرونی سوخ برای کاشت مناسبترند . بعد از سفارش و پرداخت آن، در زمان یک تا سه روز بسته شما آماده شده و با پست پیشتاز به آدرس شما ارسال خواهد شد. بسته های ارسالی با پست پیشتاز معمولا بین دو تا سه روزه به دست مشتری می رسد.
خواص سیر سیاه موجب شده است که این فرآورده جایگاه ویژهای در طب سنتی و تغذیه مدرن داشته باشد. فواید سیر سیاه عمدتاً ناشی از فرآیند تخمیر آن است که منجر به افزایش غلظت آنتیاکسیدانهایی مانند S-allyl cysteine و ترکیبات فنلی میشود. این ترکیبات با کاهش استرس اکسیداتیو، نقش مؤثری در محافظت از سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد ایفا میکنند.
امروزه نیز سیر سیاه نیز به دلیل افزایش ترکیبات زیستفعال پس از تخمیر، در این سیستمهای درمانی مورد توجه قرار گرفته است و بسیاری از کاربردهای آن با سیر سفید در طب سنتی همخوانی دارد. طرز تهیه سیر سیاه یک روش طبیعی و کنترلشده است که طی آن سیر خام در معرض دما و رطوبت بالا قرار میگیرد. این فرآیند که معمولاً چند هفته تا چند ماه طول میکشد، بدون نیاز به هیچ افزودنی یا ماده شیمیایی انجام میشود.
با این حال، سیر سیاه که طی فرآیند تخمیر سیر تازه تولید میشود، به طور خاص در منابع طب سنتی ایرانی ذکر نشده است. خواص سیر سیاه برای زنان همچنین شامل اثرات مثبت بر سیستم قلب و عروق است. این فرآورده طبیعی میتواند با کاهش فشار خون و بهبود جریان خون، خطر بیماریهای قلبی را که در دوران یائسگی افزایش مییابد، کاهش دهد.
برای خرید انواع بذر گیاهان دارویی می توانید از این لینک استفاده کنید. عامل این بیماری قارچ پنی سیلیوم می باشد، علت این بیماری بستگی به نارس بودن سیر و عدم هوادهی کافی و رطوبت اضافی در انبار دارد. سوخ های آلوده به این بیماری نرم و اسفنجی شده و در نهایت لهیده می شوند. سوخک های که برای تکثیر انتخاب می شوند باید سالم و عاری از هر گونه آلودگی قارچی یا باکتریایی باشند. طول این سوخک ها باید بین 25 تا 35، عرض آنها 8 تا 20 و قطر آنها بین 6 تا 14 میلی متر باشد.
همچنین، این ماده با بهبود گردش خون و کاهش التهاب، تأثیر مثبتی بر سلامت پروستات دارد. این یافتهها نشاندهنده قابلیت سیر سیاه در پیشگیری و کمک به درمان اختلالات پروستات از جمله سرطان و هایپرپلازی خوشخیم پروستات است. در طب سنتی ایرانی، سیر به دلیل طبیعت گرم و خشک خود برای تقویت عملکرد گوارش، ارتقای سیستم ایمنی، کاهش التهاب و بهبود گردش خون توصیه شده است. متون کهن طب سنتی ایران از سیر به عنوان یک ماده مقوی و درمانی برای کاهش فشار خون، رفع گرفتگیهای عروقی و تقویت عملکرد کبد و معده یاد کردهاند.
به دنبال طعم جدیدی هستید که برای سلامتی هم مفید باشد؟ سیر سیاه را امتحان کنید! این سیر جادویی که از تخمیر سیر سفید به دست میآید، با طعم ملایم و کاراملی خود، شما را شگفتزده خواهد کرد. سیر سیاه نه تنها طعمی بینظیر به غذاهای شما میدهد، بلکه فواید سلامتی متعددی نیز دارد. مصرف سیر به این بستگی دارد که بدن شما چطور به آن واکنش میدهد.
چنانچه سوخ ها به مدت 20 دقیقه در آب گرم و محلول هیپوکلرید سدیم 2/1 درصد قرار داده شوند، نقش مهمی در کنترل نماتدها دارند. عدم تهویه کافی و کم شدن اکسیژن، در زمان انبارداری، سبب بروز برخی عوارض فیزیولوژیکی می شود. مهمترین علائم این عوارض وجود لکه های کوچک فرورفته و آبکی روی سوخ ها می باشد که رنگ آنها زرد روشن است. با استفاده از علف کش های شیمیایی نیز می توان علفهای هرز گیاه سیر را کنترل کرد.
افرادی که مشکلات گوارشی دارند، مانند مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر (IBS) یا زخم معده، ممکن است پس از مصرف آن دچار نفخ، سوزش معده یا ناراحتیهای گوارشی شوند. همچنین، افرادی که به سیر یا ترکیبات گوگردی حساسیت دارند نیز باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند، زیرا ممکن است دچار واکنشهای آلرژیک مانند خارش، بثورات پوستی یا مشکلات تنفسی شوند. همچنین، در افرادی که دچار فشار خون بسیار پایین هستند، مصرف سیر سیاه ممکن است باعث افت بیشتر فشار خون شود.
کاشت سیر با توجه به سطح کشت و شرایط اقلیمی رویش به دو روش کرتی و جوی پشته انجام می گیرد. کشت سیر به روش جوی پشته مناسب تر بوده و معمولاً از این روش برای ازدیاد سیر استفاده می شود . از آنجا که سیر مادۀ اولیه تولید داروهای مختلفی را تشکیل می دهد، لذا در سال های اخیر سطح کشت آن در جهان رو به افزایش است. این گیاه در کشورهای مصر، هند، چین، مکزیک، آرژانتین، برزیل، ایتالیا و برخی دیگر از کشورها در سطوح وسیعی کشت می شود. در اکثر منابع علمی از سیر تازه و خشک به عنوان یک گیاه دارویی مهم نام برده شده و خواص درمانی آن مورد تأکید قرار گرفته است. ۳- سیر سیاه بایادی از سیر تازه با کیفیت و مرغوب همدان تولید می شود.
حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید. فصل پاییز، قبل از کشت باید 100 تا 120 کیلوگرم در هکتارپتاس و 40 تا 60 کیلوگرم در هکتار فسفر به زمین داده شود. فصل بهار می بایست مقدار 30 تا 50 کیلوگرم در هکتار ازت به صورت سرک در سه مرحله پس از سبز شدن و به ترتیب چهار و شش هفته پس از سبز شدن در اختیار گیاهان قرار گیرد. تحقیقات نشان می دهد که تیمار سوخک ها با ازتوباکتر هنگام کاشت نقش عمده ای در افزایش عملکرد این گیاه دارد. سیر را باید با گیاهانی وجینی که کود های حیوانی کافی در اختیار آنها قرار گرفته به تناوب کشت کرد. از آنجا که بسیاری از آفات بیماری های سیر با سایر گیاهان سوخدار مشترک است، لذا تناوب کاشت سیر با این گیاهان مناسب نمی باشد.
در این مقاله ضمن معرفی سیر سیاه به بررسی خواص سیر سیاه و تأثیرات آن بر سلامتی پرداختهایم. از سیر سیاه برای لاغری، سلامت قلب و دیگر فواید این ماده مغذی نیز صحبت خواهیم کرد. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترشمزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالبترین انتخابها به حساب میآید.
سیر سیاه با کیفیت بایادی در شهر نجف آباد، نزدیک اصفهان تولید می شود. در غیر این صورت، ما می توانیم سفارش شما را با پست پیشتاز به سراسر ایران ارسال کنیم. با توجه به قیمت مناسب سیر سیاه بایادی، خرید اینترنتی و ارسال با پست پیشتاز خیلی به صرفه تر از خرید حضوری از برندهای وارداتی است.